Spider-Man Online Forum. Komiksy. Figurki: Poradnik - Spider-Man Online Forum. Komiksy. Figurki

Skocz do zawartości

  • 9 stron +
  • « Pierwsza
  • 7
  • 8
  • 9
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Poradnik Wasze pytania, watpliwosci i prosby

#161 Użytkownik nie jest zalogowany   Oti 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 780
  • Rejestracja: Sat, 19 May 07
  • Gender:Male
  • Location:Cz?stochowa

Napisano 15 November 2009 - 16:20

pisze nowego posta gdyz pojawil sie problem z tzw "AntiAID"

przez przypadek wszedlem na jakas strone i zassalo mi antiaid a teraz nie moge tego wywalic i co jakies 20s wyskakuja mi rózne okienka polaczone z dzwiekiem erroru. nie wiem czy dobrze zrobilem ale przeczytalem ze Spyware Doctor potrafi to usunac, przy okazji przeskanowalem calego kompa i mialem okolo 200 trojanów a NOD za to ani jednego nie znalazl :/ za pomoca SD wywalilem, wyleczylem albo inny synonim tej czynnosci wszystko co bylo ale antiaid ciagle jest i ciagle te same wirusy mi sie pokazuja. co zrobic ?
0

#162 Użytkownik nie jest zalogowany   lolasgolas 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 2
  • Rejestracja: Fri, 25 Dec 09

Napisano 25 December 2009 - 14:24

czesc. Na swieta dostalem gre star wars knights of the old republic. Nastepnego ranka zainstalowalem i probuje grac. Jednak ciagle mi sie pojawia blad i wywala mnie do windy (pojawia sie nieregularnie). Pliska mieliscie juz taki problem to pomocy!



Macie tu screena:

Załączone pliki


0

#163 Użytkownik nie jest zalogowany   Revan 

  • Jedi Council
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 870
  • Rejestracja: Tue, 25 Jul 06
  • Gender:Male
  • Interests:Star Wars, muzyka klasyczna, Gry, MARVEL, filmy, militaria, historia

Napisano 25 December 2009 - 16:27

Tez kiedys tak mialem. Co jakis czas mnie wywalalo, dla tego czesto save'owalem.
To chyba jakis vir na kompie albo cos, moze spróbuj patch'a jakiegos dostac.
"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things Revan... and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."- Darth Malak

0

#164 Użytkownik nie jest zalogowany   lolasgolas 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 2
  • Rejestracja: Fri, 25 Dec 09

Napisano 25 December 2009 - 16:46

Moze ktos ma jeszcze jakas rade ? :/
0

#165 Użytkownik nie jest zalogowany   QbaS 

  • Lokator SMO
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 1150
  • Rejestracja: Fri, 26 Aug 05
  • Gender:Male

Napisano 25 December 2009 - 21:09

Grajac w Obliviona i Morrowinda mialem podobnie. Wydaje mi sie, ze blad powoduje konflikt pewnych plików gry z komputerem, jego sprzetem lub oprogramowaniem. Niestety nie wiem, jak wyeliminowac ten konflikt, dlatego polecam po prostu czesto zapisywac gre :P

Ewentualnie mozesz sprawdzic szczególy tego bledu i usunac pliki które go powoduja, ale nie gwarantuje ze po takiej operacji gra bedzie poprawnie dzialac. Spróbowac jednak nie zaszkodzi.
"Capoeira jest dla mężczyzn, kobiet i dzieci. Jedynymi, którzy nie powinni się jej uczyć są ci, którzy nie chcą." - Mestre Pastinha
0

#166 Użytkownik nie jest zalogowany   Skrull 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 316
  • Rejestracja: Sun, 30 Mar 08
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Napisano 25 December 2009 - 21:15

Heh...mialem kiedys podobny problem z jakas gra...
Mi pomoglo przeinstalowanie gry...spróbuj :P
0

#167 Użytkownik nie jest zalogowany   Rysiek 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 61
  • Rejestracja: Sat, 20 Dec 08
  • Gender:Male

Napisano 25 December 2009 - 22:05

Dluzszego tematu w zyciu nie widzialem. Poza tym - ciekawy nick.

Przeinstaluj gre i wgraj jakiegos patcha dostepnego w internecie. Google nie boli.
'There's an old saying: Raise no more devils than you can lay down. My father raised one too many.'
0

#168 Użytkownik nie jest zalogowany   QbaS 

  • Lokator SMO
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 1150
  • Rejestracja: Fri, 26 Aug 05
  • Gender:Male

Napisano 26 December 2009 - 00:29

Wyświetl postUżytkownik Rysiek dnia Dec 25 2009, 11:05 PM napisał

Dluzszego tematu w zyciu nie widzialem.

A ja widzialem. Mozna by go podczepic pod poradnik w sumie - to tak do moderatorów.

Wyświetl postUżytkownik Rysiek dnia Dec 25 2009, 11:05 PM napisał

Google nie boli.

Jedenaste przykazanie.
"Capoeira jest dla mężczyzn, kobiet i dzieci. Jedynymi, którzy nie powinni się jej uczyć są ci, którzy nie chcą." - Mestre Pastinha
0

#169 Użytkownik nie jest zalogowany   QbaS 

  • Lokator SMO
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 1150
  • Rejestracja: Fri, 26 Aug 05
  • Gender:Male

Napisano 22 January 2010 - 22:23

Witam!
Na tym forum sa osoby, które bawia sie róznymi programami do montowania filmów i to glównie do nich kieruje moje pytanie. Mam problem z programem Ulead VideoStudio 11 (wersja testowa, na 30 dni). Klopot tkwi w ostatecznej wersji mojego filmu.

Gdy chce zapisac plik w formacie WMV, bez wzgledu na to jaka jakosc wybiore przed zapisaniem, otrzymuje film w bardzo slabej jakosci w rozmiarze 208x160.

Próbowalem takze zapisac film w HDV i DV (nie wiem czym to sie rózni) i wtedy otrzymuje bardzo dobry jakosciowo film, jednakze dzwieki sa mocno opóznione, mimo ze na osi czasu w projekcie wszystko bylo dopasowane idealnie.

Mój sprzet:
Intel Pentium 4; 1,50 GHz
640 MB RAM
GeForce FX5200; 128 MB
Windows XP Professional; SP3

Czy ktos moze mi pomóc? Jak mam zapisac swój film w dobrej jakosci, z poprawnie dopasowanymi dzwiekami?
"Capoeira jest dla mężczyzn, kobiet i dzieci. Jedynymi, którzy nie powinni się jej uczyć są ci, którzy nie chcą." - Mestre Pastinha
0

#170 Użytkownik nie jest zalogowany   TIGER444 

  • Revan`s apprentice
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 528
  • Rejestracja: Thu, 08 May 08
  • Gender:Male

Napisano 22 January 2010 - 22:35

Tez mam Ulead Video Studio 11. Powiem Ci jak masz zapisac zeby efekt byl zadowalajacy (przynajmniej mi pasuje ;) ). Zapisuje tak: Wchodze w zakladke Share-> Create Video File-> DVD/VCD/SVCD/MPEG-> i tu wybierasz MPEG2 (720x576, 25 fps) i zapisujesz. Powinno byc dobrze.
0

#171 Użytkownik nie jest zalogowany   Gadziu1115 

  • Polski Spider-Man
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 829
  • Rejestracja: Thu, 27 Mar 08
  • Gender:Male
  • Interests:* animacja<br />* dubbing<br />* manga<br />* anime<br />* zjawiska paranormalne

Napisano 22 January 2010 - 22:44

Moze Wy bedziecie wiedziec jak temu zapobiec... Otóz, za kazdym razem, gdy mój pc zostaje uruchomiony, system robi sprawdzenie dysku D.
Co zrobic by tak sie nie dzialo za kazdym razem? Dodam iz na tej partycji mam tylko i wylacznie potrzebne mi programy i filmy.
A i jeszcze taki mniejszy problem, który mi wlasciwie nie przeszkada, ale jakby zniknal to bym sie cieszyl. Gdy naciskam klawisz "B" to czasem wyskakuje dodatkowo litera "G" i odwrotnie. Jak temu zapobiec? ^^

Najbardziej czekam na odpowiedz w sprawie "pierwszego" problemu!
0

#172 Użytkownik nie jest zalogowany   spider1170 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 613
  • Rejestracja: Thu, 26 Mar 09
  • Gender:Male

Napisano 18 July 2010 - 19:37

Powracam ja i znów mam problem.Otóż ostatnio montuję filmiki Windows Movie Makerem i jest problem.Gdy montuję film z ładnymi golami.Wstawiany film jest w dobrej jakości a po zmontowaniu robi się pikseloza.Wiecie jak temu zaradziceProszę o pomoc!
0

Udostępnij ten temat:


  • 9 stron +
  • « Pierwsza
  • 7
  • 8
  • 9
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

6 User(s) are reading this topic
0 members, 6 guests, 0 anonymous users