Spider-Man Online Forum. Komiksy. Figurki: Spider-Man 3: The Game - Spider-Man Online Forum. Komiksy. Figurki

Skocz do zawartości

  • 47 stron +
  • « Pierwsza
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Spider-Man 3: The Game

#901 Użytkownik nie jest zalogowany   Bumblebee 

  • Wizytator
  • PipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 17
  • Rejestracja: Sat, 22 Dec 07
  • Location:Dzierzgo?
  • Interests:Spider-man, Transformers, Pi?ka no?na, skoki narciarskie, Bionicle.

Napisano 05 September 2009 - 11:30

E mam pytanie jest może jakiś mod że można grać New Goblinem? Oczywiście w wersji na PC :P

I rise, you fall
0

#902 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielek 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 818
  • Rejestracja: Wed, 25 Apr 07
  • Gender:Male
  • Interests:Sport, komputery.

Napisano 05 September 2009 - 12:53

Z tego co mi wiadomo, to nie ma.
0

#903 Użytkownik nie jest zalogowany   Logan1995 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 111
  • Rejestracja: Tue, 28 Apr 09
  • Gender:Male
  • Location:Alwernia

Napisano 25 October 2009 - 15:33

Super gra!! gralem na psp i jestem zadowolony :P. przeszedlem cala gre oprócz tego venoma + sandman.

PS: Nie wiem co sie robi z tymi meteorydami
0

#904 Użytkownik nie jest zalogowany   Finsternis 

  • TeUFeL - Herr der Höllen
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 1755
  • Rejestracja: Tue, 21 Jul 09
  • Gender:Male
  • Location:Brzesko

Napisano 05 November 2009 - 10:42

Prosze o save, jak mozna to tak pod koniec....chodzi mi jedynie o zwiedzanie NY :P
Dzieki
Zapraszam na bloga http://kolekcja-fins...is.blogspot.com - codziennie nowe wpisy :)

Dołączona grafika
0

#905 Użytkownik nie jest zalogowany   Logan1995 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 111
  • Rejestracja: Tue, 28 Apr 09
  • Gender:Male
  • Location:Alwernia

Napisano 05 November 2009 - 15:19

o jakiego savea ci chodzi - na jaka platforme??
0

#906 Użytkownik nie jest zalogowany   Finsternis 

  • TeUFeL - Herr der Höllen
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 1755
  • Rejestracja: Tue, 21 Jul 09
  • Gender:Male
  • Location:Brzesko

Napisano 06 November 2009 - 07:20

PC chodzi mi o to by móc sobie polatac z pelnym zestawem sieciowym...:P
Bylem juz przed Venomem, ale musialem formatowac kompa i jakos ulecialo mi by zgrac save...:)
Zapraszam na bloga http://kolekcja-fins...is.blogspot.com - codziennie nowe wpisy :)

Dołączona grafika
0

#907 Użytkownik nie jest zalogowany   qrchuck 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 3
  • Rejestracja: Thu, 26 Nov 09

  Napisano 26 November 2009 - 09:54

Czesc , mam problem z misja mad bomber 5 , czy ktos moze ja przejsc?
Save wysle potem.
:D

Chodzi o wersje na PC

This post has been edited by rzadlo: 26 November 2009 - 19:03

0

#908 Użytkownik nie jest zalogowany   Rysiek 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 61
  • Rejestracja: Sat, 20 Dec 08
  • Gender:Male

Napisano 26 November 2009 - 12:30

Pierwsza rzecz, w którym momencie misji dokladnie masz problem?

Druga sprawa, uzywaj opcji EDYTUJ, a nie piszesz jeden post pod drugim po uplywie ledwo czterech minut od napisania pierwszego...
'There's an old saying: Raise no more devils than you can lay down. My father raised one too many.'
0

#909 Użytkownik nie jest zalogowany   qrchuck 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 3
  • Rejestracja: Thu, 26 Nov 09

Napisano 26 November 2009 - 16:47

Chodzi o piata misje z mad bomberem
jak sie uda pierwsza bomba, to druga wybuchnie.

EDIT: juz mi sie udalo
0

#910 Użytkownik nie jest zalogowany   Phage 

  • Wizytator
  • PipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 13
  • Rejestracja: Wed, 04 Nov 09

Napisano 22 December 2009 - 20:41

Czy do Spider-Man 3 równiez sa skiny jak do Web of Shadows?
Chodzi mi o mozliwosc wgrania swojego skina przez texmod.
0

#911 Użytkownik nie jest zalogowany   daniello32 

  • Jedi Knight
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 753
  • Rejestracja: Sat, 29 Mar 08
  • Gender:Male
  • Location:Opoczno

Napisano 23 December 2009 - 12:16

O ile wiem to takich skinów nie ma.

Wiecie, kim jestem?
Panem własnego losu.
Wszystkie błędy popełniłem bez niczyjej pomocy.

Spider-Man
0

#912 Użytkownik nie jest zalogowany   Wojtek-man 15 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 3
  • Rejestracja: Sat, 02 Jan 09
  • Gender:Male
  • Location:lublin
  • Interests:Bardzo lubie komiksy gry i filmy

  Napisano 02 January 2010 - 12:18

Moja ocena tel gry to 6/10 poniewaz niektore misje sa nudne i fabula nie porywa <_< .
+ akrobacje bohatera
+ walki z wrogami
+ czarny kostium
- grafika
- wymagania
-ogólnie rzecz biorac wszystko pokielbasili
CYTAT

0

#913 Użytkownik nie jest zalogowany   daniello32 

  • Jedi Knight
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 753
  • Rejestracja: Sat, 29 Mar 08
  • Gender:Male
  • Location:Opoczno

Napisano 03 January 2010 - 15:04

Co do grafiki to sie z toba nie zgadzam.Byla ona jedna z najwiekszych plusów gry.

Wiecie, kim jestem?
Panem własnego losu.
Wszystkie błędy popełniłem bez niczyjej pomocy.

Spider-Man
0

#914 Użytkownik nie jest zalogowany   TIGER444 

  • Revan`s apprentice
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 528
  • Rejestracja: Thu, 08 May 08
  • Gender:Male

Napisano 03 January 2010 - 15:12

Nom... Dokladnie. Moze teraz nie wyglada cudnie, ale kiedy gra wychodzila to kazdy byl podekscytowany, kiedy bedzie mógl wreszcie zagrac w pajaka w takiej oprawie. Pamietam jak ktos w tym temacie dodawal pierwsze screeny. Hehehe.....
0

#915 Użytkownik nie jest zalogowany   Pomocnik 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 1
  • Rejestracja: Tue, 05 Jan 10

Napisano 05 January 2010 - 18:49

Ja mam 2GB Ram ,Karta Graficzna GeForce 9600 GT ona obsluguje directX 3.0 procesor: intel® Pentium® Dual CPU E2220 @ 2.40GHz 2.40GHz I mam system operacyjny Vista home basic i mi SM3-Spider man 3 chodzi idealnie ani razu sie ne zatnie ;-)
0

#916 Użytkownik nie jest zalogowany   spajdek 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 2
  • Rejestracja: Mon, 18 Jan 10

  Napisano 20 January 2010 - 11:18

Mam problem z misja Apocalipse 3 nie moge rozwalic tego gangu z Bossem ;) .Pomoze mi ktos?
0

#917 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielek 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 818
  • Rejestracja: Wed, 25 Apr 07
  • Gender:Male
  • Interests:Sport, komputery.

Napisano 20 January 2010 - 14:48

Spróbuj wskoczyc na ten magazyn, czy jak to tam, który tam jest, skocz w góre i przyciagaj po kolei przeciwników pajeczyna do siebie, po czym kopniakiem z dwóch nóg wrzuc ich do wody, gdy zostanie sam boss, zeskocz i normalnie z nim walcz.
0

#918 Użytkownik nie jest zalogowany   spajdek 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 2
  • Rejestracja: Mon, 18 Jan 10

Napisano 20 January 2010 - 19:39

Wielkie dzieks;)) <_<
0

#919 Użytkownik nie jest zalogowany   Spidey Fan 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 9
  • Rejestracja: Tue, 02 Mar 10
  • Gender:Male

Napisano 02 March 2010 - 19:33

Chcialby sie ktos dowiedziec jak grac Peterem Parkerem????

PS.Jestem nowy :D


EDIT: HALO JEST KTOS NA TYM FORUM
Dołączona grafika
0

#920 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielek 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 818
  • Rejestracja: Wed, 25 Apr 07
  • Gender:Male
  • Interests:Sport, komputery.

Napisano 02 March 2010 - 22:03

Bierzemy misje zdjec w Daily Bugle, wychodzimy na zewnatrz jako Spider-Man, wchodzimy z powrotem do Bugle'a i czekamy az pojawi sie nam Mission Failed, wciskamy Try something else, potem wychodzimy na zewnatrz i gramy jako Peter. Stary, tu sa sami wyjadacze gier, komiksów itp. wiec rzadko zaskoczyc czyms tutaj. Po za tym, jak napiszesz posta, to nie domagaj sie natychmiastowej odpowiedzi, cierpliwosci :D
0

Udostępnij ten temat:


  • 47 stron +
  • « Pierwsza
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

5 User(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users