Spider-Man Online Forum. Komiksy. Figurki: Spider-Man 3: The Game - Spider-Man Online Forum. Komiksy. Figurki

Skocz do zawartości

  • 47 stron +
  • « Pierwsza
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Spider-Man 3: The Game

#881 Użytkownik nie jest zalogowany   Altair_Fan 

  • GTA Fan
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 739
  • Rejestracja: Sun, 03 Feb 08

Napisano 23 January 2009 - 15:57

Użytkownik Daniel121096 dnia Jan 23 2009, 05:48 PM napisał

Niestety, ale ja mam AMD PHENOM QUAD-CORE 2.3 GHZ, 4 GB RAM, GE FORCE 9600 GT
Moja rada...Kup lepszego, superowego kompa jak ja...

To nie jest superowy komp :P. Chyba, że masz Vistę. 4 GB RAM wykrywa tylko na Viście 64x bitowej, a na XP wykryje gdzieś ok. 3 GB, może nawet mniej :venom:. Karta też słaba - na twoim miejscu zainwestowałbym w 9800 GTX+.
0

#882 Użytkownik nie jest zalogowany   Daniel121096 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 408
  • Rejestracja: Sat, 01 Mar 08
  • Gender:Male
  • Location:Pozna?
  • Interests:Gry komputerowe.

Napisano 23 January 2009 - 17:20

Wykrywa 3.50 GB RAM...Może superowy nie jest, ale na jakiś czas starczy i mogą prawie wszystkie gry uruchomić na maks i grać bez cięć(nie próbowałem crysisa, więc dlatego prawie), potem spróbuję uruchomić Fallouta 3 na ultra detalach :P
PS. GF 9600 GTX+??? To daj kasę :venom:
Money. I like to
swim trought it
and throw it in the air and have
it hit me on the
head! Quack!
Deadpool
0

#883 Użytkownik nie jest zalogowany   Altair_Fan 

  • GTA Fan
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 739
  • Rejestracja: Sun, 03 Feb 08

Napisano 23 January 2009 - 17:25

Użytkownik Daniel121096 dnia Jan 23 2009, 07:20 PM napisał

PS. GF 9600 GTX+??? To daj kasę :P

9800 GTX+! Nie myl się w takich sprawach -.-
0

#884 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielek 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 818
  • Rejestracja: Wed, 25 Apr 07
  • Gender:Male
  • Interests:Sport, komputery.

Napisano 23 January 2009 - 19:06

Daniel Crysisa odpalisz na wysokich ;] Ja na moim 4,5 procu, 2 gb ram'u i gf 8600GT grałem na średnich bez jakichkolwiek przycięć :P A co do detali w "Spajdim" To sam sprawdzałem kiedyś, czy jest różnica, ja odczułem tylko to, że płynniej mi chodziło, ale i tak grałem na High, dla satysfakcji, iż całkiem nieźle mogę sobie pograć na wysokich :venom:
0

#885 Użytkownik nie jest zalogowany   Altair_Fan 

  • GTA Fan
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 739
  • Rejestracja: Sun, 03 Feb 08

Napisano 24 January 2009 - 20:12

Pomóżcie prosze.. Instaluje SM3, dochodzi 6 kresek instalacji i pisze tak:

Spider-Man 3™ Error

Error 1330 A File That Is Required Cannot Be Installed Because The Cabinet file E:\FPack1.cab has an invalide digital signature. This may indicate that the cabinet file is corrupt. Error 24592 was returned by WinVerifyTrust.

A po naciśnięciu na OK pisze tak:

Feature transfer error

Error: -1603 Fatal Error during installation.

Consult Windows Instaler Help (Msi.chm) or MSDN for more information.

Jeszcze niedawno mogłem czysto zainstalować. Pomocy : (.
0

#886 Użytkownik nie jest zalogowany   Pawcio 

  • Weteran SMO
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 1169
  • Rejestracja: Sun, 18 Sep 05
  • Location:Gotham/Arkham

Napisano 25 January 2009 - 07:32

Mam tak samo, z tym że u mnie nie może załapać jakiegoś dźwięku, a nie FPacka. Pisałem o tym wcześniej, ale nikt mi nie pomógł.


http://swiatoobserwator.blogspot.com/ -Zapraszam na Światoobserwatora.
0

#887 Użytkownik nie jest zalogowany   Altair_Fan 

  • GTA Fan
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 739
  • Rejestracja: Sun, 03 Feb 08

Napisano 25 January 2009 - 16:39

Kiedyś, to po przeczyszczeniu płyty ten błąd był omijany ;). Tylko nie wiem, jak teraz to zadziała :/.

EDIT: Instalacja wachała się przez 3 minuty, aż w końcu ominęła problem. Tylko nie wiem, jak to będzie, dalej się instaluje.

EDIT 2: Pomogło :P. Ale jakoś mnie do tej gry nie ciągnie zbytnio, nie wiem, czemu instalowałem xD. Może dlatego, że nie mam w co grać.

This post has been edited by Altair_Fan: 25 January 2009 - 17:34

0

#888 Użytkownik nie jest zalogowany   Szyna 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 154
  • Rejestracja: Wed, 11 Apr 07
  • Location:Katowice
  • Interests:Pilka Nozna,Hip Hop,Spider-Man

Napisano 14 February 2009 - 08:54

Mam pytanie, niedawno zakupiłem tą gre na playa 2 i mam problem w starciu z Venomem, jest na niego jakis specjalny myk ? czy po prostu trzeba go stale naparzać ? , w pewnym momencie pojawia sie mozliwosc wcisnięcia trójkąta i wtedy pomaga chwilowo Harry ale raz pojawia się szybko a nastepnym raszem tuż przed końcem czasu,czy trzeba coś zrobic żeby Harry mógł pomóc prędzej ?
Liczy sie tylko jak sobie radzisz,kiedy karta zupe?nie Ci nie idzie user posted image
0

#889 Użytkownik nie jest zalogowany   Gadziu1115 

  • Polski Spider-Man
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 829
  • Rejestracja: Thu, 27 Mar 08
  • Gender:Male
  • Interests:* animacja<br />* dubbing<br />* manga<br />* anime<br />* zjawiska paranormalne

Napisano 14 February 2009 - 10:59

Na początku napażaj w niego ile się da. Potem jak zacznie się świecić wyczuwaj moment i bij wtedy. Gdy światło się nasili(to bijące od Venoma) poczekaj aż podleci Harry i wtedy wciśnij trójkącik.
0

#890 Użytkownik nie jest zalogowany   V3NOM 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 9
  • Rejestracja: Tue, 07 Apr 09
  • Gender:Male
  • Location:New York

Napisano 08 April 2009 - 12:29

Witam.
Ma może ktoś jakieś mody :venom:
Jestem nowy a między innymi po to się tutaj zarejestrowałem :)
Pozdro. :D

Prosił bym o save z New Goblin'em przoszę o takiego save i o FAST ODP.

Pozdro.

Nie piszemy dwóch postów pod rząd, ale edytujemy poprzedni. Zachęcam do przeczytania regulaminu. / rzadlo
Czytałem :)

This post has been edited by V3NOM: 09 April 2009 - 19:31


VENOM

Nie SPAMUJ!

Jaką ty masz klasę??SPRAWDŹ!

To moja klasa!

Proszę kliknij na to a dostanę srebrniki PLASE!
0

#891 Użytkownik nie jest zalogowany   jamesbond96 

  • Wizytator
  • PipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 11
  • Rejestracja: Sun, 07 Jun 09

Napisano 14 June 2009 - 11:04

Czy spider man 3 jest w kolekcji The best of:Activision ?
0

#892 Użytkownik nie jest zalogowany   Dawidos 

  • Lokator SMO
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 1018
  • Rejestracja: Tue, 23 Aug 05
  • Gender:Male
  • Location:Warszawa

Napisano 16 June 2009 - 08:05

Do tej pory widziałem w tej kolekcji Spider-Mana 2, natomiast Spider-Man 3 był widoczny jako normalne wydanie, ale o obniżonej cenie w Empikach z racji z tego, że trochę czasu już upłynęło od jego przybycia do Polski.
<img src="http://www.spider-man.pl/forum/avatars/jesus.jpg" border="0" class="linked-image" />

<i> <!--fonto:Book Antiqua--><span style="font-family:Book Antiqua"><!--/fonto--><!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->“This is a faithful saying and worthy of all acceptation. For therefore we both labor and suffer reproach, because we trust in the living God, who is the Savior of all men, specially of those that believe. These things command and teach.”</i>
 Timothy 4:9–11
<!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->
<i> <!--fonto:Book Antiqua--><span style="font-family:Book Antiqua"><!--/fonto--><!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->“For from him and through him and to him are all things. To him be the glory forever! Amen.”</i>
 Romans 11:36
<!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->
0

#893 Użytkownik nie jest zalogowany   jamesbond96 

  • Wizytator
  • PipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 11
  • Rejestracja: Sun, 07 Jun 09

Napisano 16 June 2009 - 12:45

Jest w kolekcji po 2 godzinach szukania znalazłem o tym informację
0

#894 Użytkownik nie jest zalogowany   illustrous 

  • Wizytator
  • PipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 10
  • Rejestracja: Tue, 30 Jun 09

Napisano 01 July 2009 - 20:50

mam pytanie.. czy coś zyskujemy zbierając wszystkie emblemy, tokeny robiąc wszystkie misje? co z meteorytami?? da sie je jakoś zebrać bo stoje przy jednym z nich nic sie nie dzieje mowa o spiderman3 the game wersja na pc


przeszedłem grę bez żadnego problemu, parokrotnie utykałem ale dałem sobie rade, najtrudniejszy to sandman+ venom skorpion i rhino.. nowy goblin też ... zaczynamy od metra

bug1 znany ale warto przypomnieć.
wchodzimy do tego wielkiego budynku i schodzimy na sam dół. widzimy tory kolejowe, i przejście. idziemy głębiej i znajdujemy tteż tory kolejowe ale starsze. z jednej strony jest blokada, trzeba iść w drugą. idziemy do samego końca aż znajdziemy drugie wyjście. trzeba przejść przez tory i uważać na pociągi. na którejś ze stacji są kolejne wejścia. nimi schodzimy i szukamy miejsca gdzie ubiliśmy jaszczurkę. jeżelijesteśmy od wejścia południowego to te okna bedą po praej, gdy z północnej - to z lewej. wejdz na ściane i obadaj rękami, wkońcu wpadniesz na dziure, odrazu przyczep sie do sciany lub swinguj .. musisz w lewo i nie wysoko bo sie zawiesi gra. "pospaceruj" sobie po dachu. teraz widzisz tunel metro a z drugiej strony dalsze pomieszczenia przejdz tam.. ale nie skacz , swingowanie też odpada bo sie zablokujesz i kupa*


drugie wejście do "nieznanego świata" jest na skrzyżowaniu torów kolejowych jest to miejsce gdzie ściany tunelu są siarkowo-beżowe. idz wzdłuż torów.natrafisz na zwrotnice i zobaczysz niewielką różnice kolorów, tam gdzie stoisz, podłoga jest jasna, a dalej jest ciemna, przejście jest w ścianie jest po lewej stronie więc musisz sie znajdować na rozwidleniu a na wprost muszą być dwa tunele i zjazd. kiedy już znajdziesz,to też zachowaj ostrożność, często uzywaj R i chodzenia po ścianach bo łatwo o zawieszke

numer trzy jest w metrze, tam gdzie sie zbierało serum na jaszczurki.. jest w metrze pomiędzy którymiś stacjami, otwór jest po prawej/lewej stronie w zależności od której strony przychodzisz.. wejdź w tunel, otwórz właz ale nie wchodź, tuż przy samym wejściu stoi taki duży generator, w tym pomieszczeniu jest dużo ale nas interesuje ten.. obchodzimy go dookoła, w pewnym momencie spiderek sie blokuje, wtedy dajemy swing i wychodzimy z pomieszczenia. kieruj swing w lewą strone i nie za wysoko. wyląduj na "dachu" korytarza który prowadzi do tunelu. reszta tak jak w przypadku 1 i 2.

czwarty dotyczy brakującej tekstury do budynku... jest on blisko fabryki bomb, właściwie jest po drugiej stronie ulicy, ten przy zakręcie. wejdz na neigo i powoli sie poruszaj.. w pewnym momencie zobaczysz że jest przezroczysty


ten z samochodem też jest znany , wchodzimy na most, i szukamy auta które wyjeżdźa z miasta, wskakujemy i dajemy kamere . czekamy az dojedzie. niestety kiedy rpzejedzie przez most gra sie wiesza..

nie sprawdzony bo nie mam save'a ale słyszałem o tym
goblin.. bierzemy misje w której gramy nowym goblinem rpzeciwko sandmanowi.... zamiast na misje, lećmy do daily bulge i wchodzimy do środka i wychodzimy

mam pytanie bo na forach zagranicznych nie znalazłem nic o tym
mianowicie czy można jakos w wersji na pc SM3:TG grać inną rasą? lizardem,venomem ? bo na xbox360 czy ps3 to wiem. że ejst ale czy do wersji pc jest jakaś sztuczka ?

druga rzecz to miejsca . nie moge nigdzie znaleść dojścia do miejsca gdzie toczylismy pierwszą walke z sandmanem, jest to jakaś olbrzymia stacja metra, gdzie ją znaleść??? ta co jest w grze przeszukałem ale nie ma ani sladu.... to samo z budynkiem skorpiona, jest wejście ale zamknięte.
druga sprawa, czym sie dostać na wyspę ellis i statułę wolności

This post has been edited by rzadlo: 02 July 2009 - 11:12

0

#895 Użytkownik nie jest zalogowany   Revan 

  • Jedi Council
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 870
  • Rejestracja: Tue, 25 Jul 06
  • Gender:Male
  • Interests:Star Wars, muzyka klasyczna, Gry, MARVEL, filmy, militaria, historia

Napisano 13 July 2009 - 17:52

Nareszcie dorwałem ten produkt.
0czywiście wielka radocha, bo dawno się nie wcieliłem w Spidera, web swinging itd. Ale zauważyłem trochę mankamentów.
Szkoda że już nie można zawinąć w sieć delikwenta, upierdliwe jest wyskakiwanie co chwilę "0bjective Complete" i loading co każdy etapik patrolu. Patrol ciut mało urozmaicony.
Na razie jestem po 1szej walce z Lizardem w kanałach więc ostatecznej oceny nie dam.
0gólnie gra fajna, miło znowu latać po mieście;)


Nie uważacie że mogli by zrobić np. taki myk że patrole/alerty obejmują także napady na banki i musimy wleźć do banku, szyb wentylacyjny, jakiś kod wejścia te rzeczy, i jak wszystkie patrole zrobimy to pod koniec będziemy z wielkim szefem walczyć- Kingpinem!:D Co wy na to?
"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things Revan... and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."- Darth Malak

0

#896 Użytkownik nie jest zalogowany   karas 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 3
  • Rejestracja: Sun, 23 Aug 09

Napisano 23 August 2009 - 15:50

WITAM JESTEM TU NOWY WIEC Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA WSZELKIE BŁĘDY.


Proszę o pomoc. Włączyłem grę i na samym początku jest jakby trening. Rozwalam tych pare gości i otwierają się drzwi, narrator mówi, żeby iść dalej no to idę. Potem podpowiada, żeby wskoczyć na wyższe piętro, więc wykonuje. Następnie przechodzę przez kolejne drzwi i tam trzeba użyć super ciosu czy jakoś tak, i pokazuje mi, że trzeba wcisnąć "caps lock + prawy przycisk myszy" więc wciska i nic. nawalam tak w tych paru gości- cały czas prubójąc tej kombinacji jaką przykazano - i nic się nie dzieje. Może ktoś zna sposób jak to obejść

KILKA MIESIĘCY WCZEŚNIEJ GRAŁEM W TO I BEZ PROBLEMU UDAŁO MI SIĘ PRZEJŚĆ. PO FORMACIE I INSTALACJI WINDOWSA PAJĄCZEK ZACZĄŁ SZWANKOWAĆ.
0

#897 Użytkownik nie jest zalogowany   Ultimates 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 419
  • Rejestracja: Sun, 24 Aug 08
  • Gender:Male

Napisano 23 August 2009 - 17:16

Nie zmieniałeś niczego w ustawieniach klawiatury?
0

#898 Użytkownik nie jest zalogowany   karas 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 3
  • Rejestracja: Sun, 23 Aug 09

Napisano 23 August 2009 - 21:22

nic nie zmieniałem. zaraz po zainstalowaniu zacząłem grać
0

#899 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielek 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 818
  • Rejestracja: Wed, 25 Apr 07
  • Gender:Male
  • Interests:Sport, komputery.

Napisano 23 August 2009 - 22:39

Przeinstaluj grę. Możesz jeszcze próbować z tym ciosem: Trzymaj caps-lock cały czas i wtedy naciśnij prawy, jak dobrze pamiętam powinien zrobić "Pin balla". Ustań bliżej któregoś gościa i wtedy to zrób, bądź dalej. Próbuj wszystkiego, bo mi też czasem nie chciał działać "super cios".
0

#900 Użytkownik nie jest zalogowany   karas 

  • Nowicjusz
  • Pip
  • Grupa: Members
  • Postów 3
  • Rejestracja: Sun, 23 Aug 09

Napisano 01 September 2009 - 14:36

DZIEKI SERDECZNE ZA ZAINTERESOWANIE ALE NIC NIE POMOGŁO DAM SOBIE Z TYM SPOKÓJ. JESZCZE RAZ SERDECZNE DZIĘKI

Następnym razem wyłącz Caps Locka. Na forum nie krzyczymy. / rzadlo

This post has been edited by rzadlo: 01 September 2009 - 18:03

0

Udostępnij ten temat:


  • 47 stron +
  • « Pierwsza
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

9 User(s) are reading this topic
0 members, 9 guests, 0 anonymous users