Spider-Man Online Forum. Komiksy. Figurki: Ultimate Spider-Man - Spider-Man Online Forum. Komiksy. Figurki

Skocz do zawartości

  • 34 stron +
  • « Pierwsza
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ostatnia »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ultimate Spider-Man

#551 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielek 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 818
  • Rejestracja: Wed, 25 Apr 07
  • Gender:Male
  • Interests:Sport, komputery.

Napisano 03 September 2007 - 17:12

Użytkownik zipo86 dnia Sep 3 2007, 06:10 PM napisał

Teraz,Zipo86 czyli n00bek bedzie pytal :angry:
jak cos takiego zrobic :angry:

Poprostu któregos razu zaczalem przechodzic Ultimate od poczatku i doszedlem do misji z Silver Sable mialem te filmiki pomijalem je, nie ogladalem zadnego no i patrze a tu Venom nie moze spasc na ziemie, tak jagby jakies powietrze pchalo go w góre i w dól i tak ciagle.
0

#552 Użytkownik nie jest zalogowany   shaggy95 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Banned
  • Postów 115
  • Rejestracja: Thu, 25 Oct 07
  • Interests:Spider-Man, GTA i inne....

Napisano 04 November 2007 - 17:29

Chmielek tez mialem ten problem z Venomem w tej Misji z Silver Sable!! Ale jak tak bylo to nie pomijalem filmiku : :)




P.S Mi smiga na 1280 x 1024 grafika



Mój Sprzet to:

Procesor: Intel Core Duo 2 5.2 GHZ
2 GB of RAM
Karta Graficzna: GeForce 8600 GT 256
Plyta Glowna: GIGABYTE S-Series
0

#553 Użytkownik nie jest zalogowany   Kuba S 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 149
  • Rejestracja: Fri, 23 Nov 07
  • Location:B-stok

  Napisano 25 November 2007 - 07:44

Ja mam te gre i mówie wszystkim ze to jest najlepsza gra o Spider-manie jaka stworzono! Grafika jest swietna,nawiazuje sie do komiksu po prostu rewelacja! <_<
Fabula tez byla calkiem dobra,a glówna zaleta tej gry bylo to ze mozna grac jednym z najzagorzalszych wrogów Spidey'a "Venomem"! Ja nie przeszedlem calej gry bo mialem spory problem z przejsciem Green Goblina.Teraz te gre mozna kupic w polskiej wersji jezykowej która nie jest taka zla :huh: A co do gry to szczerze --->Polecam<--- :)
0

#554 Użytkownik nie jest zalogowany   timgrayson 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 738
  • Rejestracja: Mon, 05 Sep 05

Napisano 28 November 2007 - 14:22

Mam takie pytanko ....

Czy mozna chodzic innymi postaciami z gry czy tylko Spider-manem i Venomem?(jesli tak to gdzie to sie robi?)

P.S Cala gra jest prosta zajelo mi to 3 dni :huh:
0

#555 Użytkownik nie jest zalogowany   Lone Star 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 104
  • Rejestracja: Sun, 18 Nov 07
  • Gender:Male
  • Location:Lublin
  • Interests:Komiksy Marvela, komiksy Disneyowskie, muzyka (George Gershwin, Jacek Kaczmarski), Gwiezdne Wojny, Indiana Jones, gra na gitarze itp.

Napisano 28 November 2007 - 14:51

Slyszalem z paru czasopism o tej grze, ale nigdy jakos wiecej sie nia nie zainteresowalem. Sadzac po waszych ocenach to gra jest fajna. Zamierzam ja kupic tylko mam pytanie. Która wersja jest lepsza ? Polska czy oryginalna ?
"Tajemnicą długiego życia jest czerpanie radości ze swojej pracy" Carl Barks
Pozdrawiam, Lone Star
0

#556 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielek 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 818
  • Rejestracja: Wed, 25 Apr 07
  • Gender:Male
  • Interests:Sport, komputery.

Napisano 28 November 2007 - 16:33

Użytkownik timgrayson dnia Nov 28 2007, 04:22 PM napisał

Mam takie pytanko ....

Czy mozna chodzic innymi postaciami z gry czy tylko Spider-manem i Venomem?(jesli tak to gdzie to sie robi?)

Mozesz jeszcze tylko chodzic Spider-Manem w innych strojach np. black, arachnoman, zapasnik ... tylko musisz miec wszystkie tokeny
0

#557 Użytkownik nie jest zalogowany   timgrayson 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 738
  • Rejestracja: Mon, 05 Sep 05

Napisano 28 November 2007 - 17:18

Mozna chodzic jeszcze Venomem.

A Spidermanem to moge chodzic tylko narazie jako zapasnik a te inne stroje to gdzies trzeba odblokowac czy cos zebrac??
0

#558 Użytkownik nie jest zalogowany   Lone Star 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 104
  • Rejestracja: Sun, 18 Nov 07
  • Gender:Male
  • Location:Lublin
  • Interests:Komiksy Marvela, komiksy Disneyowskie, muzyka (George Gershwin, Jacek Kaczmarski), Gwiezdne Wojny, Indiana Jones, gra na gitarze itp.

Napisano 28 November 2007 - 17:30

Przeciez napisal :

Cytat

... tylko musisz miec wszystkie tokeny

"Tajemnicą długiego życia jest czerpanie radości ze swojej pracy" Carl Barks
Pozdrawiam, Lone Star
0

#559 Użytkownik nie jest zalogowany   Kuba S 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 149
  • Rejestracja: Fri, 23 Nov 07
  • Location:B-stok

  Napisano 28 November 2007 - 17:32

Co do odblokowania postaci,chyba nie mozna.Chociaz za tokeny(Których nie cierpie zbierac) sa do odlokowania rózne stroje Spider-mana np. w czarnym kostiumie,jest tez strój arachno-mana.Jednak sa kody na róznych stronach internetowych na których moze znajdziesz jakis mod chodzenia inna postacia :huh: .Noi jeszcze krótka odpowiedz do Lone Star'a,moim zdaniem bardziej oplaca sie kupic poslka wersje ze wzgledu na to ze w oryginalnej nie bedziesz nic rozumial(zalezy od Ciebie czy znasz sie na angielskim),a w polskiej wersji z dialogami nie ma takich wielkich bledów i gra sie calkiem przyjemnie
:D

PS.Timgrayson jak pokonales Goblina? Byl strasznie szybki... :D
0

#560 Użytkownik nie jest zalogowany   Lone Star 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 104
  • Rejestracja: Sun, 18 Nov 07
  • Gender:Male
  • Location:Lublin
  • Interests:Komiksy Marvela, komiksy Disneyowskie, muzyka (George Gershwin, Jacek Kaczmarski), Gwiezdne Wojny, Indiana Jones, gra na gitarze itp.

Napisano 28 November 2007 - 17:56

Angielski znam dobrze, ale jesli twierdzisz ze calkiem przyjemna jest wersja Polska to sobie zakupie w najblizszym czasie.
"Tajemnicą długiego życia jest czerpanie radości ze swojej pracy" Carl Barks
Pozdrawiam, Lone Star
0

#561 Użytkownik nie jest zalogowany   timgrayson 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 738
  • Rejestracja: Mon, 05 Sep 05

Napisano 28 November 2007 - 18:24

Do Kuba S :

Goblina przeszedlem i mialem jeszcze 80% zycia najtrudniejsza misja to byla Venomem walczyc z tym kolesiem(niewiem jak sie nazywa :D ) co trzeba walczyc w nim w tym budynku (ostatnia jego misja).

Ok to poszukam tych kodów :huh:
0

#562 Użytkownik nie jest zalogowany   Kuba S 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 149
  • Rejestracja: Fri, 23 Nov 07
  • Location:B-stok

Napisano 28 November 2007 - 18:28

No to dzieki za rade :huh:
A dla mnie najtrudniejsza misja to jest ta z Goblinem i mialem jeszcze prolem z przejsciem Electro,jednak potem go rozwalilem i zaczela sie walka Venoma z SilverSable która byla calkiem prosta(myslalem ze bedzie silniejsza) :D
0

#563 Użytkownik nie jest zalogowany   Wookie 

  • The Dark Jedi Knight
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Moderator
  • Postów 1191
  • Rejestracja: Sat, 12 May 07
  • Gender:Male

Napisano 28 November 2007 - 19:56

Ja uwazam, ze Polska wersja jest mocno srednia. Niby glosy sa niezle podlozone, ale bardzo kuleje synchronizacja kwestii mówionych z tym co sie dzieje na ekranie (tzn teksty sa opóznione i czasem urywane).

Do Ultimate Spider-Man nie ma kodów. Mozna sciagna tylko trainer odblokowujacy wszystko.

Ja mialem najwiecej problemów z pokonaniem Venoma w ostatniej misji oraz z poscigiem za electro, który jest moim zdaniem mocno niedopracowany.

0

#564 Użytkownik nie jest zalogowany   Menelozo 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 190
  • Rejestracja: Sun, 20 May 07
  • Gender:Male

Napisano 28 November 2007 - 20:05

Ostatnio (w piatek) dostalem nowego kompa. Od razu wgralem sobie mojego Ultimate Spider-man, który na starym kompie mi sie zacinal przez co nie moglem przejsc pochodni. Wlaczam gre i po prostu ona jest niesamowita!! Samochody nie sa przyczepione do ziemi, nie ma ograniczenia wysokosci, porzadna grafa, fabula, caly swiat nie jest niezniszczalny- Venom rozwala budynki jak sie wspina, Green Goblin robi dziury w ziemi, a Rhino rozwala wszystko dookola i nic go nie rusza. Jest w niej mnóstwo dodatków, przejrzyste menu, szybkie, efektowne walki, wielki obszar miasta do zwiedzenia- Queens i Manhattan.


Cytat

P.S Cala gra jest prosta zajelo mi to 3 dni laugh.gif


Tak, ja prawie tez tak mialem. Na koniec drugiego dnia bylem juz na ostatniej walce, a trzeciego zaczolem grac od nowa i jest mi tak lepiej. :huh:
No matter what I do no matter how hard i try the ones I love will always be the ones who pay.
Whaterver live holds in store for me I will never forget these words: "With great power comes great responsibility." This is my gift. My curse. Who am I? I'm Spider-man.
Spider-man
0

#565 Użytkownik nie jest zalogowany   Kuba S 

  • Częsty bywalec
  • PipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 149
  • Rejestracja: Fri, 23 Nov 07
  • Location:B-stok

  Napisano 29 November 2007 - 13:54

Ogólnie Ultimate Spider-man jest czesciowo podobna gra do Sm3 the game... :)
0

#566 Użytkownik nie jest zalogowany   Chmielek 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 818
  • Rejestracja: Wed, 25 Apr 07
  • Gender:Male
  • Interests:Sport, komputery.

Napisano 29 November 2007 - 19:08

Użytkownik timgrayson dnia Nov 28 2007, 07:18 PM napisał

Mozna chodzic jeszcze Venomem.

Przeciez napisal ze wie iz mozna chodzic Venomem :)
0

#567 Użytkownik nie jest zalogowany   Corey 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 398
  • Rejestracja: Tue, 22 May 07

Napisano 30 November 2007 - 10:24

Móglby ktos zamiescic link do tego trainera ? Nie mam sily szukac stroju Black, a chcialbym nim pograc od poczatku do konca gry :)
user posted image
user posted image
0

#568 Użytkownik nie jest zalogowany   timgrayson 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 738
  • Rejestracja: Mon, 05 Sep 05

Napisano 30 November 2007 - 18:37

no i najlepiej jeszcze gdzie go dodac bo scialem z 10 trainerow i nie wiedzialem czy dobre to jeszcze nie widzialem gdzie dokladnie wrzucic go :)
0

#569 Użytkownik nie jest zalogowany   Corey 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 398
  • Rejestracja: Tue, 22 May 07

Napisano 30 November 2007 - 19:32

Juz sam to zrobilem :P Dodajesz go do folderu save
user posted image
user posted image
0

#570 Użytkownik nie jest zalogowany   timgrayson 

  • Stały bywalec
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Members
  • Postów 738
  • Rejestracja: Mon, 05 Sep 05

Napisano 30 November 2007 - 20:17

A czy mógl bys opisac to bardziej szczególowo??

Bo tez sciagalem cos i miales ten save ale nie kapuje tego ;/
0

Udostępnij ten temat:


  • 34 stron +
  • « Pierwsza
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ostatnia »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users