Ulubiona walka i ulubione cytaty |
![]() ![]() |
Ulubiona walka i ulubione cytaty |
Aug 25 2007, 07:50 PM
|
|
![]() Weteran SMO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,153 Dołączył: 18-September 05 Skąd: Gotham/Arkham Użytkownik nr: 37 |
Witam
po kilkukrotnym obejrzeniu SM3 postanawiam zalozyc ten temat - Harry vs. Peter z czarnym kostiumem, obaj "w cywilu", chodzi o walke w domu Osborna. Miala to "cos" - No i final battle z udzialem Venoma, ogólnie za caloksztalt Cytaty: "Nigdy nie ran tego, czego nie mozesz zabic!"- Venom "Ooo, moje pajecze zmysly szaleja... jesli wiesz, o czym mówie, hehehe..."- Ten pan co wyzej. "W szkole sredniej zawsze cie chronilem, ale teraz skopie ci dupe!"- Harry Jak jeszcze sobie cos przypomne, to napisze -------------------- |
|
|
|
Aug 25 2007, 09:35 PM
|
|
|
Częsty bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 102 Dołączył: 23-April 07 Użytkownik nr: 386 |
walka 1 z Harry'm- uwazam, ze byla bardzo szybka i pomyslowa- miala w sobie dynamike z walk z Octopusem, które byly mimo wszystko najlepsze z calej serii...
off korz udzial Venoma!!!- czyli final battle- chyba nie trzeba tlumaczyc... cytaty: -"Lubie byc zly"-Venom (zapewne przekrecilem, ale dokladnie nie pamietam... -"na tekst Harry'ego na temat dupy Petera, ów odpowiada: "uuu"- tak jakby sie bal (ale to glupio brzmi...) na razie tyle... -------------------- Are you lost, In your lies?
Do you tell yourself, I don't realize? Your crusade's a disguise. You replaced freedom with fear, You trade money for lives. |
|
|
|
Aug 26 2007, 06:30 AM
|
|
![]() The Dark Jedi Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Postów: 1,185 Dołączył: 12-May 07 Skąd: Łódź Użytkownik nr: 477 |
- Pierwsza walka z Goblinem za efekty, dynamike starcia i nagle, zaskakujace jego zakonczenie.
- Final za udzial Venoma oraz nagle przybycie Harrego na pomoc Spiderowi. Cytaty: Harry- "Wyglada na to, ze przybylem we wlasciwym czasie" Poobijany Spider- " No cóz pare minut wczesniej tez by nie bylo zle" Bardzo podobala mi sie tez rozmowa Petera z Harrym po walce w jego domu. -------------------- |
|
|
|
| Guest_Fred_Mord_* |
Aug 26 2007, 11:01 AM
|
|
Guests |
Moje 2 ulubione walki to
Batlle Final- super byla zwlaszcza, jak Peter dostawal po mordzie od Sandmana a trzymany byl przez Venoma.. Druga walka z Sandmanam w metrze bardzo mi sie podobala! - Super bylo, jak Spidey rozbil jego glowe o jadacy pociag. Teraz cytaty ktore mi sie podobaly Czy to juz koniec Spidermana?- jak facet w telewizji to mowil, gdy Spidey zostal prawie pokonany przez Sandama i venoma (teraz napewno przekrece ale jakos tak to brzmialo) O Spidey skad ten nowy stroj?!- mowil Brock, a Spidey siecia pociagnal jego aparat i rozbil o sciane. |
|
|
|
Aug 26 2007, 11:44 AM
|
|||
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 386 Dołączył: 19-March 06 Skąd: Pleszew Użytkownik nr: 165 |
"To moze byc koniec Spider-mana" dokladnie "Dis kud bi di end of spajdermen" <-- Jak to sie pisze dokladnie? "This coud be the end of Spider-man" <-- tak? To mój ulubiony Innych nie pamietam - za malo ogladalem 3. Pzdr. -------------------- |
||
|
|
|||
Aug 26 2007, 11:53 AM
|
|
|
Częsty bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 190 Dołączył: 20-May 07 Użytkownik nr: 507 |
Moje ulubione waliki :
Walka Spider-man z Sandmanem w metrze - fajnie to wygladalo jak sie nawalali na tych torach i jak Sandmana zalala woda . Final Battle - Super ze wszyscy goscie obdarzeni super moca sie tutaj pojawili . Jak Harry uratowal Spidery'a przed Sandmanem i Venomem to normalnie mozna sie bylo poplakac ze wzruszenia . Cytaty to powinienem posluchac drugi raz i wtedy bym mial . -------------------- No matter what I do no matter how hard i try the ones I love will always be the ones who pay.
Whaterver live holds in store for me I will never forget these words: "With great power comes great responsibility." This is my gift. My curse. Who am I? I'm Spider-man. Spider-man |
|
|
|
| Guest_Fred_Mord_* |
Aug 26 2007, 02:11 PM
|
|
Guests |
Dzieki Green za przypomnienie jak dokladnie brzmial ten cytat bo mi sie podobal pod tym wzgledem, ze gdy gostek to powiedzial ciarki mnie przeszly!
|
|
|
|
Aug 26 2007, 02:18 PM
|
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Banned Postów: 778 Dołączył: 19-May 07 Skąd: Cz?stochowa Użytkownik nr: 505 |
Green prawie dobrze
-------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 24 2007, 04:09 PM
|
|
|
Częsty bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 121 Dołączył: 13-May 06 Skąd: Z D?bicy Użytkownik nr: 205 |
Ulubione walki:
-Harry/Green Goblin vs.Peter Parker Pierwsza,w dodatku bardzo ciekawa,walka.Zarówno Harry jak i Peter wykonywali swietne akrobacje.Podobal mi sie moment,w którym Goblin niespodziewanie zaatakowal Spidera.W dodatku w ciekawy sposób zostal w koncu pokonany. -Sandman vs.Black Spider-man Dosc krótka,ale za to bardzo ciekawa walka.Kazdy z przeciwników bronil sie jak tylko mógl.Podobalo mi sie tez to jak Spider bardzo szybko pokonal Sandmana. -Finalowa walka Najlepsza ze wszystkich.Najbardziej podobala mi sie w niej wspólpraca Goblina i Spider-mana.Równiez sposób zabicia Venoma byl bardzo pomyslowy.Ogólnie cala ta walka byla swietna i trzymala w napieciu. |
|
|
|
Jun 13 2008, 11:24 AM
|
|
![]() Częsty bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 54 Dołączył: 10-March 08 Skąd: Bia?ystok Użytkownik nr: 2,733 |
Moja ulubiona walka to ta z harrym w black suit'cie i oczywiscie Final Battle.
A co do cytatów... -"Peter kiedy zaplacisz mi wreszcie czynsz?" -"Jak naprawisz te cholerne drzwi!" -------------------- |
|
|
|
| Guest_Fred_Mord_* |
Jun 28 2008, 07:38 PM
|
|
Guests |
Hm. Chcialbym dopisac, ze po kilkukrotnym obejrzeniu SM3 podoba mi sie pierwsza walka z Sandmanem. Dlaczego? Otóz pewnosc Spideya, ze to zwykly zlodziejaszek przez co na poczatku oberwal. Krótka, ale fajna walka na ulicy. I cytat, który mi sie spodobal, zaraz po tej walce...
- "Skad oni sie biora?" - Peter, po walce z Sandmanem gdy otrzepywal sie z piasku |
|
|
|
Jun 28 2008, 07:59 PM
|
|
![]() GTA Fan ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 739 Dołączył: 3-February 08 Skąd: Dzierzgo?. Województwo Pomorskie. Pó?noc Polski. Użytkownik nr: 2,554 |
Walki:
Peter vs. Harry w domu Harryego. Battle final - najlepsza finalowa walka z calej trylogii! Cytaty: "Nigdy nie ran tego, kogo nie mozesz zabic" - Venom. Do tej pory to wymawiam "Zabijesz mnie tak jak mojego ojca?" - Harry. Nie wiem czemu, ale lubie ten tekst... Byla jeden taki tekst Jamesona, ze sie mocno usmialem Jameson - "Chcesz etat? I ty tez? A kogo obchodzi co ja chce?" Hoffmann - "Mnie". Jameson - "Milcz. I wynos sie" - z tego nie moglem wytrzymac Chyba wszystko -------------------- ![]() |
|
|
|
| Guest_Fred_Mord_* |
Jun 28 2008, 08:03 PM
|
|
Guests |
Ktos powie, ze nabijam posty ale wpadl mi nowy fajny cytat
- "O, goblin junior bedzie plakal?" - Peter po walce w domu Harry'ego. |
|
|
|
Jul 3 2008, 08:22 PM
|
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 308 Dołączył: 30-March 08 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 2,874 |
Mi najbardziej podobala sie walka Spider-mana i Sandmana w metrze. Spider nacierajacy na Sandman, który bronil sie tylko jak mógl. Nastepnie Peter bez skrupulów chce zabic Sandmana, poprzez wyrwanie kawalka rury, by zalac go woda. Miodzio
Peter kontra Harry w mieszkaniu Harrego. I oczywiscie zakonczenie tej walki, gdy Peter lapie siecia bombke i odrzuca ja w strone Harrego. Finalna walka miedzy Spiderem a A cytaty. To jak Peter po walce z Sandmanem zadaje sobie pytanie "skad oni sie biora" i wytrzepuje pasek z butów. Rozmowa miedzy J.J i Betty, o nadcisnieniu i braniu leków -------------------- |
|
|
|
Jul 4 2008, 11:53 AM
|
|
![]() Polski Spider-Man ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 785 Dołączył: 27-March 08 Skąd: Jędrzejów Użytkownik nr: 2,860 |
Moje ulubione walki:
-Walka z Goblinem po raz pierwszy<--dynamika i wiele zniszczen -Ostatnia walka<--cala byla w sobie zarabista Ulubione cytaty: Walka w domu Harrego.Harry do Petera: -"W szkole cie bronilem,ale teraz skopie ci dupe" Ostatnia walka.Brock do Petera: -"Ty zabrales mi dziewczyne,a teraz ja zabiore ci twoja.Co ty na to,tygrysie?" -------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 15 2008, 07:37 PM
|
|
![]() Nowicjusz ![]() Grupa: Members Postów: 9 Dołączył: 13-October 08 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 5,872 |
Walki:
Spider kontra Sandman w metrze (zwlaszcza moment, gdy Spider przytknal twarz Sandmana do pociagu i ta zaczela sie sypac - mamy wglad, co czeka Michaela Jacksona za pare lat). Cytat: Modlitwa Brocka w katedrze: "Przychodze do Ciebie upokorzony i wysmiany, prosze Cie tylko o jedno: Zabij Petera Parkera." |
|
|
|
Oct 19 2008, 07:06 PM
|
|
|
Wizytator ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 22 Dołączył: 18-October 08 Użytkownik nr: 6,173 |
Oczywiscie pierwsza walka z Harrym.
Cytat? ,,-Co cie on obchodzi?! -Wszystko!!!" |
|
|
|
Oct 19 2008, 08:28 PM
|
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Banned Postów: 778 Dołączył: 19-May 07 Skąd: Cz?stochowa Użytkownik nr: 505 |
Szkoda tylko ze Harry i Sandam to 2 rozne postacie
-------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 19 2008, 09:10 PM
|
|
![]() Weteran SMO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,153 Dołączył: 18-September 05 Skąd: Gotham/Arkham Użytkownik nr: 37 |
Ale to co napisal nie znaczy ze Harry to powiedzial.
Poza tym Sandman powiedzial "Co cie to w ogóle obchodzi?" -------------------- |
|
|
|
Oct 19 2008, 09:14 PM
|
|
![]() Assassin Master ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 514 Dołączył: 8-May 08 Użytkownik nr: 3,184 |
Ogólnie sumujac chodzilo o:
Podaj ulubiona walke i cytat: Walka: Pierwsza z Harrym Cytat:Co cie on obchodzi?..... A co do czy jest ,"Co Cie on obchodzi" czy "Co cie to w ogóle obchodzi?" to zalezy od przekladu |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10th September 2010 - 12:42 PM |