Fan Art, Tutaj mozemy dodawac wlasne fan arty. |
![]() ![]() |
Fan Art, Tutaj mozemy dodawac wlasne fan arty. |
Aug 30 2010, 10:14 AM
|
|
![]() Przyszły Władca Świata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,077 Dołączył: 21-November 09 Skąd: Kalisz Użytkownik nr: 12,455 |
To nie jest następna część komiksu , ale myślę że też spoko .
Proszę o komentarze !!!!!!!!
Załączone pliki
-------------------- ![]() ![]() Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV |
|
|
|
Aug 30 2010, 12:11 PM
|
|
![]() Korriban Guard ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 828 Dołączył: 6-May 07 Skąd: sk?d ci wszyscy bezrobotni? Użytkownik nr: 442 |
Powiem brutalnie:
-schrzaniłeś palce. Ja też ich nie umiem za dobrze, ale z porównaniu do reszty mają za mało szczegółów. - ile on ma tu lat? 20? Nie bój się dodać mu zmarszczek, a zwłaszcza pod oczami i okolicach. - wyszłoby lepiej bez tego cienia. Ale ogółem jest dobrze, rysuj dalej. -------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 30 2010, 12:30 PM
|
|
![]() Przyszły Władca Świata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,077 Dołączył: 21-November 09 Skąd: Kalisz Użytkownik nr: 12,455 |
Ok , został juz oprawiony , ale nie wiem czy pokazywać . Może kiedyś jeszcze wrzucę jakiś rysunek House'a .
-------------------- ![]() ![]() Wielkiej mocy towarzyszy wielka odpowiedzialność (Ben Parker) Sprzedam Destroyer (Marvel Kolekcja Figurek) Info na PRIV |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6th September 2010 - 10:30 AM |