IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

INCEPCJA -kolejna perełka Nolana
Hachi
post Jul 31 2010, 12:00 PM
Post #1

Stały bywalec

Grupa: Members
Użytkownik nr: 12,260

Hej byłem wczoraj na Incepcji naprawdę warto go zobaczyć bardzo fajna fabuła (nie tak przewidywalna jak w Avatar) Cieszę się że naprawdę można coś jeszcze fajnego wymyślić w dzisiejszych czasach . Nolan pokazał (jego scenariusz ) że robi naprawdę ciekawe filmy smile.gif jakoś nie mam dziś weny do pisania ale temat jak najbardziej na topie(wczoraj była premiera smile.gif ) Wypowiadajcie się już nie mogę doczekać się na dvd z dodatkami specjalnymi i może komentarzem Nolana smile.gif

--------------------

Go to the top of the page

+*

*
Odpowiedzi
Revan
post Wczoraj, 11:59 PM
Post #2

Jedi Council

Grupa: Members
Użytkownik nr: 250

0glądałem Incepcję ze 2tygodnie temu, bardzo dobry film. Leonardo zaczyna grac bardzo konkretne postaci w bardzo konkretnych filmach. To już nie lovelas z Titanica. Wszystko chyba się zaczęło od Krwawych Diamentów.

Zakończenie kapkę niejasne, tak jak w Shutter Island. Ja uważam że to był real, bo we śnie ten mini-bączek idealnie się kręcił, a tam lekko się gibnął.

--------------------
"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things Revan... and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."- Darth Malak

Go to the top of the page

+*

Posty w tym temacie

**
2 użytkownik(ów) przegląda ten temat (2 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 5th September 2010 - 03:10 AM