INCEPCJA -kolejna perełka Nolana |
INCEPCJA -kolejna perełka Nolana |
Jul 31 2010, 12:00 PM
|
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 247 Dołączył: 7-July 09 Skąd: Jaworzno Użytkownik nr: 12,260 |
Hej byłem wczoraj na Incepcji naprawdę warto go zobaczyć bardzo fajna fabuła (nie tak przewidywalna jak w Avatar) Cieszę się że naprawdę można coś jeszcze fajnego wymyślić w dzisiejszych czasach . Nolan pokazał (jego scenariusz ) że robi naprawdę ciekawe filmy
-------------------- |
|
|
|
![]() |
Wczoraj, 11:59 PM
|
|
![]() Jedi Council ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 811 Dołączył: 26-July 06 Skąd: Puławy Użytkownik nr: 250 |
0glądałem Incepcję ze 2tygodnie temu, bardzo dobry film. Leonardo zaczyna grac bardzo konkretne postaci w bardzo konkretnych filmach. To już nie lovelas z Titanica. Wszystko chyba się zaczęło od Krwawych Diamentów.
Zakończenie kapkę niejasne, tak jak w Shutter Island. Ja uważam że to był real, bo we śnie ten mini-bączek idealnie się kręcił, a tam lekko się gibnął. -------------------- "Savior, conqueror, hero, villain. You are all things Revan... and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."- Darth Malak
![]() |
|
|
|
Hachi INCEPCJA -kolejna perełka Nolana Jul 31 2010, 12:00 PM
Morpheus Również jestem już po seansie Stwierdzam, że film... Aug 5 2010, 12:56 PM
darth_konio Ja byłem i podpisuję się pod słowa przedmówców. No... Aug 29 2010, 02:24 PM
Stachu-Man Ten aktor to Cilllian Murphy . Co do "incepcj... Aug 30 2010, 06:29 PM![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5th September 2010 - 03:10 AM |