Tekken X street fighter, Nowa bijatyka od Capcomu i Namco Bandai |
Tekken X street fighter, Nowa bijatyka od Capcomu i Namco Bandai |
Jul 25 2010, 01:04 PM
|
|
![]() Kocia włamywaczka ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 772 Dołączył: 11-September 05 Skąd: Szczecin Użytkownik nr: 31 |
Wojownicy z tekena i Street fightera połaczone w całosc, to się może udac sprawdźcie sami, styl graficzny został z Street Fighter'a 4. Zauwazyłem w tej grze zamiane postaci i ultra combosy puszczane przez obie postacie, domyslam się ze pasek życia będzie bardzo "szeroki"
Warto zauwazyć że będą to dwie te same gry ale wydane przez dwa różne marki: Namco Bandai oraz Capcom. Info: http://www.gamezilla.pl/content/bohaterowi...a-w-dwoch-grach -------------------- |
|
|
|
![]() |
Jul 25 2010, 07:39 PM
|
|
![]() Zabójczy Pianista ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 400 Dołączył: 14-May 10 Skąd: Wrota Baldura Użytkownik nr: 12,647 |
Jak dla mnie ciut za dużo tych crossoverowych bijatyk zapowiedziano. Raczej się nie zdziwię jak za rok będzie zapowiedziane "Marvel vs. Capcom vs. Tekken vs. Mortal Kombat vs. DC Universe vs. Virtua Fighter". Ja jednak obydwie bijatyki darzę sympatią i postaram się śledzić co z tego wyjdzie.
-------------------- |
|
|
|
Jul 29 2010, 06:07 PM
|
|
![]() Jedi Council ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 811 Dołączył: 26-July 06 Skąd: Puławy Użytkownik nr: 250 |
Nie mam konkretnej opinii na ten temat.
Uwielbiam Tekken'a, Street Fighter'a zaś nigdy jakoś nie podziwiałem, ale myślę że ma ten cały mix potencjał. Kazuya rulez! -------------------- "Savior, conqueror, hero, villain. You are all things Revan... and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."- Darth Malak
![]() |
|
|
|
Jul 29 2010, 07:38 PM
|
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 564 Dołączył: 18-February 09 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 11,589 |
CYTAT "Marvel vs. Capcom vs. Tekken vs. Mortal Kombat vs. DC Universe vs. Virtua Fighter" .Zer0, jak dla mnie, wystarczy Marvel vs DC. -------------------- ![]() |
|
|
|
Jul 31 2010, 06:17 PM
|
|
![]() Zabójczy Pianista ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 400 Dołączył: 14-May 10 Skąd: Wrota Baldura Użytkownik nr: 12,647 |
CYTAT(m2reily @ Jul 29 2010, 08:38 PM) : . Zer0, jak dla mnie, wystarczy Marvel vs DC. Wiesz, tylko się śmieję z tego, że coraz więcej gier o tematyce crossover'owej powstaje Również kibicuję Tekkenowi, ze względu na to że jest to jedna z lepszych bijatyk. Street Fighter też jest fajny, ale wole bijatyki 3D w których "fajterzy" biją się głównie w zwarciu, a nie z końca areny strzelają "lejzerami" i innymi cosiami -------------------- |
|
|
|
Aug 21 2010, 10:04 PM
|
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 256 Dołączył: 20-August 09 Skąd: Paterek Użytkownik nr: 12,322 |
Jestem tego samego zdania co Zer0, dlatego nie za bardzo jakoś jestem za łączeniem tych dwóch (nie ma co) różnych gier...
W Tekkena grałem jeszcze, gdy miałem PSX-a (Law Rox !), a jeśli chodzi o Street Fightera, to bałem się za dzieciaka kilku występujących tam postaci... Dlatego nie grałem w to i nawet nie wiem jak oni się nazywają -------------------- ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5th September 2010 - 03:35 AM |