Gorrąco..., Czy tylko ja nie mogę wytrzymaćN |
![]() ![]() |
Gorrąco..., Czy tylko ja nie mogę wytrzymaćN |
Jul 22 2010, 09:55 PM
|
|
![]() The Bat-Man! ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 18 Dołączył: 7-July 10 Skąd: Gotham City Użytkownik nr: 12,687 |
Doprawdy piekło nastało. Gorąc jest nie do zniesienia, mam wrażenie że Bóg nie ma co robić i tak jak my przypiekamy mrówki szkłem powiększającym, tak on się podobnie bawi z nami Język. Obecnie dużo podróżuje, głównie autokarami w których na szczęście jest klimatyzacja, jednakowoż kiedy jestem w domu, gdy mam wyjść na zewnątrz... to jest problem. Piję dużo słodkich zimnych napojów co nie jest wskazane, acz taki ze mnie dziwak że inaczej nie umiem. Przy komputerze siedzę średnio pięć godzin dziennie, z przerwami oczywiście. W tym samym pokoju jest jeszcze wielki telewizor, więc strasznie się to pomieszczenie nagrzewa, poza wylegiwaniem się przed komputerem przebywam również dużo czasu w ogrodzie. Jest ciężko ale jakoś przeżyje, w końcu to pestka w porównaniu z tym przeżywali choćby "Powodzianie". A wy jak wytrzymujcie te upałye
-------------------- "The Bat-Man swiftly picks up the paper that the...
murderer stole from Steven Crane's safe..." ![]() |
|
|
|
Jul 29 2010, 10:06 PM
|
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 564 Dołączył: 26-March 09 Skąd: Łódź Użytkownik nr: 12,160 |
Aktualnie upały ustały (rymło się).Cieszę się bo wcześniej nie dało rady wyjśc z hajsu.Niedługo jednak nasze kochane (xD) upały mają wrócic...Szykowac wiatraki!
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10th September 2010 - 12:41 PM |