DC Super Hero Collection, Czyli kolekcja olowianych figurek bohaterów i zloczynców DC |
![]() ![]() |
DC Super Hero Collection, Czyli kolekcja olowianych figurek bohaterów i zloczynców DC |
Wczoraj, 06:25 PM
|
|
![]() SMO King ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 805 Dołączył: 17-November 09 Skąd: Wejherowo Użytkownik nr: 12,445 |
Dokładnie miejmy nadzieję,że nas nie zawiodą...
PS:Świetne figurki...Hawkgirl to mistrzostwo! PS2:już 50 strona tematu niedługo przegonimy Marvelowską kolekcję. -------------------- ''SZŁEM ŁĄKĄ
WIATER WIAŁ KWIATY PACHŁY A ONA MNIE ODEPCHŁA WIĘC POSZŁEM DO DOMU TRZASŁEM DRZWIAMI PIERDŁEM RZYGŁEM WYSZŁEM I CHAMSTWA NIE ZNIESE" Moda na suknie saga. ![]() |
|
|
|
Wczoraj, 07:43 PM
|
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 959 Dołączył: 2-April 09 Skąd: z Gdańska Użytkownik nr: 12,171 |
chicken - super wygladają "skrzydlaci". Co do dwóch kolejnych, to oczywiście nie muszę rekomendować, bo Zatanna i Croc są poprostu genialni. Polecam
ps. jak ktoś chciałby nabyć Croca, to zapraszam na prv. -------------------- |
|
|
|
Wczoraj, 08:43 PM
|
|
|
Częsty bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 38 Dołączył: 4-February 10 Skąd: Polska Użytkownik nr: 12,555 |
Widzę, że wasze kolekcje DC wciąż się powiększają. Oby tak dalej.
Moja nadal liczy tylko 3 figurki + jedna uszkodzona -------------------- |
|
|
|
Dzisiaj, 11:45 AM
|
|
![]() Częsty bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 132 Dołączył: 24-June 09 Użytkownik nr: 12,247 |
Jeżeli chodzi o Zatane to kosztowała mnie 7 funtów czyli tyle ile kosztują te figurki w Anglii razem z czasopismem. Jest najpiękniejsza panią w mojej kolekcji (DC &MARVEL) Udało mi się odwiedzić Forbidden Planet w Londynie stąd takie zakupu, niestety z bólem serca zostawiłem za sobą inne świetne figurki bo portfel nie pozwolił, ale te które zawsze chciałem zdobyłem
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10th September 2010 - 11:53 AM |