CMF Kolekcja - Bitwa Figurek, Jaka bedzie najlepsza figurka wg. polskich fanów? |
![]() ![]() |
CMF Kolekcja - Bitwa Figurek, Jaka bedzie najlepsza figurka wg. polskich fanów? |
Sep 3 2010, 06:18 PM
|
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 284 Dołączył: 4-August 09 Skąd: Bytom Użytkownik nr: 12,304 |
Mephisto vs Annihilus
Rzeźba: Mephisto - peleryna, postawa i wysoka jakość wykonania całości . Malowanie: Annihilus ale tylko nieznacznie za większa ilość kolorów . Nastiness:Władcza postawa potwierdza tylko piekielne zło - Mephisto . Suma 2 : 1 Mephisto -------------------- ![]() |
|
|
|
Sep 4 2010, 10:30 AM
|
|
![]() Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 255 Dołączył: 12-December 09 Skąd: z sieci Użytkownik nr: 12,485 |
Mephisto vs Annihilus
Rzeźba: Annihilus - genialna dynamika i mnóstwo szczegółów. Malownie: Mephisto - chociaż nie wyróżnia się bogactwem kolorów, zwycięża dzięki perfekcyjnemu malowaniu. Świetnie wyglądają jego świecące oczy. Nastiness: Annihilus - zło i groza. Mephisto - ANNIHILUS (1:2) -------------------- ![]() Cokolwiek stanie nam na drodze, jakiekolwiek bitwy będziemy musieli stoczyć wewnątrz nas... zawsze mamy wybór (...) To wybory czynią nas tym, kim jesteśmy i zawsze możemy wybrać to, co słuszne. (Spider-Man) |
|
|
|
Sep 4 2010, 01:17 PM
|
|
![]() Władca Śnienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,087 Dołączył: 26-April 09 Skąd: Zielony Zakątek Użytkownik nr: 12,193 |
Wstrzymywałem się z głosem od wczoraj bo to trudna bitwa.
Rzeźba: Punkt za szczegóły idzie do Annihilusa jest naprawdę świetny i dziwie się że o nim zapomniałem wypisując faworytów, ale Mephisto jest także świetnie zrobiony, świetna poza i rewelacyjnie oddana twarz i tak naprawdę nie umiem zdecydować bo Mephistofeles to mój obecny ulubiony figs ale niech będzie że Annihilus za skrzydła i pozę. Malowanie: Jak Red powiedział niby u Mephisto nic szczególnego nie ma ale naprawdę mi się podoba. Nastiness: I tu już wiem dla kogo pójdzie punkt mianowicie do Władcy Strefy Negatywnej jego poza jest pełna gniewu. Annihilus 2-1 Mephistofeles -------------------- ![]() ''Nie wszystkie prawdziwe rzeczy muszą się wydarzyć. Opowieści i sny to zwiewne prawdy, które przetrwają, gdy fakty zmienią się w pył i proch.'' Dream |
|
|
|
Dzisiaj, 07:09 AM
|
|
![]() TeUFeL - Herr der Höllen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 1,308 Dołączył: 21-July 09 Skąd: Brzesko Użytkownik nr: 12,278 |
Witam po urlopie. Mam nadzieję, ze kolega Zer0 dobrze się sprawował. Bardzo Dziękuję koledze za zastępstwo i uzupełnianie tabelek
Mephisto vs Annihilus (6:36) ![]() ################################## Runda 2b / Bitwa 8 ################################## Kang vs Magneto ################################## Rzeźba: Magnus za pozę pełną władzy i bezczelności Malowanie: Kang za fioletową gębę Nastiness: Magneto jakoś bardziej wredny się wydaje. Suma : 1 - 2 dla Ericka -------------------- |
|
|
|
Dzisiaj, 07:38 AM
|
|
|
Częsty bywalec ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 35 Dołączył: 30-July 10 Skąd: Nowy Sącz Użytkownik nr: 12,719 |
Kang vs Magneto
Rzeźba:Magneto podoba mi się jego poza w jakiej stoi. Malowanie:Magneto dla mnie lepiej pomalowany. Nastiness: Magneto jest pełen grozy. 0-3 Dla Magneto |
|
|
|
Dzisiaj, 09:18 AM
|
|
|
Stały bywalec ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 707 Dołączył: 11-August 09 Skąd: Jelenia Góra Użytkownik nr: 12,314 |
Kang
vs Magneto Magneto to klasowa postać. Rzeźba:Magneto,poza świadcząca ze zaparacował jak najbardziej na swój tytuł złego. Malowanie:Magneto,dokładne malowanie bez żadnych wybrakowań. Nastiness:Magneto jest idealnym czarnym charakterem nie do końca zepsutym do szpiku kośći. W takim ustawieniu daje do zrozumienia że jest to osoba o wielkim potencjale aczkolwie z przejawami arogancji. 0-3 dla MAGNETO -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6th September 2010 - 10:42 AM |